Gratis verzending door heel Nederland & Belgie
Gratis verzending door heel Nederland & Belgie

BetaalmogelijkhedenWij vinden het belangrijk dat al onze klanten veilig en met de gewenste betaalmethode kunnen afreken. Daarom bieden wij verschillende betaalmethode aan. 


iDEAL 
Op onze website hebben onze Nederlandse klanten keuze om via internetbankieren te betalen. iDEAL is een veilige betaalmethode die wij aanbieden. Het grote voordeel is ook dat uw betaling direct bij ons bekend is en wij snel kunnen leveren. Betalen met iDEAL is gratis.

Credit Card
Betalen met Credit Card is mogelijk via een beveiligde omgeving. Deze omgeving wordt door Mollie ondersteunt voor een veilige en correcte verwerking van uw betaling. U kunt ervoor kiezen om met Mastercard of Visa uw producten af te rekenen. 

PayPal
Voor zowel onze Nederlandse als Belgische klanten hebben we ook de veilige betaaloptie PayPal opgenomen. Heeft u een PayPal rekening, dan kunt u eenvoudig en veilig de bestelling plaatsen.

 

Bancontact 
Voor onze Belgische klanten hebben we de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen Bancontact opgenomen in ons aanbod. Voorheen was Bancontact ook wel bekend als Mister Cash. Deze betaalopties zijn inmiddels samengevoegd door het concern. 

Betaling vooraf - Overschrijving per bank
Nadat uw bestelling is ontvangen krijgt u van ons een bevestiging per e-mail. In deze orderbevestiging staan de bankgegevens en het totaalbedrag om over te maken (vermeld in de omschrijving uw ordernummer). Wanneer uw betaling is gedaan gaan wij uw pakket klaarmaken voor verzending. Let op, het kan 1 tot 3 werkdagen duren voordat uw betaling binnen is. Als u een andere betaalwijze kiest dan heeft u de bestelling sneller in huis!